Vasaloppets vintervecka

Vasaloppsmässan, som under Vasaloppets vintervecka är belägen vid målet i Mora, kännetecknas av att vara en galleria för shopping, nöjen och upplevelser. Här hämtar åkare sina nummerlappar, och i Centrumkyrkan intill sina diplom och åkprofiler. I den stora restaurangdelen finns mat och underhållning. I Vasaloppsmässan finns också sportbutik, vallaservice och mycket annat. Förutom alla tävlande besöks mässan av såväl lokalbefolkning, sportlovsfirare och andra tillresta turister. I mässan finns aktiviteter och utställare som passar både barn och vuxna.

Vasaloppet är världens största skidtävling och Vasaloppsmässan är mötesplatsen. Här finns ett mycket bra flöde av människor och varje år räknar vi in cirka 200 000 besökare.

Kontakta nils.froste@vasaloppet.se för mer information och bokning.

Vasaloppets sommarvecka

sommar_massa_mora_mjolk_1350x690I slutet av augusti samlas över 20 000 cyklister och löpare för att göra storslagna prestationer i fäder spår. Under Vasaloppets sommarvecka är Lindvallen i Sälen den stora samlingsplatsen. Här möts tusentals cyklister, löpare och andra besökare för att avsluta sommaren med lopp och aktiviteter för hela familjen. Även vid målet i Mora erbjuder vi mässytor och möjligheter för aktivering. Som utställare kan du boka plats både på Vasaloppsmässan i Lindvallen och/eller på mötesplatsen i Mora.

Kontakta nils.froste@vasaloppet.se för mer information och bokning.

Vi hälsar alla utställare varmt välkomna!