2019-02-21 16:34

Ladda ner vår app och hitta rätt i Vasaloppets vintervecka 2019

Appen Vasaloppet vinter är det bästa sättet att följa deltagare i spåret. Den hjälper dig också att hitta till alla viktiga platser som berör loppet – användbar både för dig som åker ett lopp, är påhejande medföljare eller vill hänga med hemifrån soffan. Den är gratis att ladda ner och du kan köpa bevakningar av hur många deltagare du vill.

För 10 kr styck får du aktuella push-notiser med mellantider vid alla Vasaloppskontroller som passeras av utvalda deltagare. Du får också en uppskattad tid för när deltagarna beräknas anlända till nästa kontroll och när de går i mål. Tiden baseras på genomsnittshastighet, men tar inte hänsyn till väderförhållanden eller andra eventuellt påverkande faktorer. Du hittar deltagare genom att söka på lopp, namn och klubb. Köper du flera bevakningar för samma lopp kan du dessutom jämföra deltagarnas tider.

Om du inte har en smartphone, eller om du kommer befinna dig på en plats med dålig mobiltäckning (till exempel längs med Vasaloppsspåret) rekommenderar vi i stället vår sms-tjänst. Den kräver, till skillnad från appen, ingen datatrafik.

Läs mer om hur du beställer sms-bevakning

Våra huvudsponsorer