2015-06-04 10:06

Ny hemsida firas med extraplatser till Cykelvasan 90

För att fira att nya vasaloppet.se är här så släpper vi några extraplatser till Cykelvasan 90. Nu har du chans att anmäla dig till fulltecknade loppet. Först till kvarn gäller!

Extraplatser till Cykelvasan 90

Cykelvasan – Sveriges största mountainbikelopp med 12 000 anmälda – fylldes snabbt när anmälan öppnade i höstas. Nu släpps ett begränsat antal extraplatser till det allt mer populära loppet. Först till kvarn!

Genom att använda koden nedan kan du anmäla dig som vanligt genom att logga in med dina personliga uppgifter på Mina sidor.

Kod för Cykelvasan 90: Extraplatserna är nu uppbokade.

Om nya vasaloppet.se

Efter ett omfattande arbete har nu Vasaloppets helt nya hemsida nått verkligheten. Både funktion, design och innehåll har fått sig en efterlängtad uppfräschning. Lanseringen innebär startskottet för Vasaloppets nysatsning på att modernisera och förbättra upplevelsen för deltagare och besökare i digitala kanaler.

Plats för alla Vasaloppen

Vasaloppet har på några år gått från en vintervecka till att idag arrangera 20 lopp inom tre olika discipliner med nära 100 000 deltagare och har nu full aktivitet året runt. Det genomsyrar hela nya hemsidan som också fungerar lika bra i mobilen och läsplattan som i datorn.

Största ambitionen i projektet har varit att göra det enklare att hitta det man söker. 20 lopp med olika dagar, tider, regler med mera kräver en stor mängd information. Strukturen har omarbetats och allt utgår nu från respektive lopp istället för samlat på gemensamma sidor vilket blir mer överskådigt. Flera delar av innehållet presenteras också nu mer visuellt genom grafik, kartor, film och bilder.

En annan nyhet är att Vasaloppet från och med nu har egna bloggare. På sikt ska det bli flera stycken men från start finns ultralöparen Sophia Sundberg och Vasalöparens chefredaktör Erik Wickström, som vid sidan av bloggen hos Vasaloppet driver en av landats största bloggar inom konditionsidrott. Syftet med satsningen på bloggar är främst att inspirera, motivera och vägleda i djungeln av träningstips och prylar för att på så sätt sänka trösklarna att delta.

Du är en del av Vasaloppsrörelsen! Tagga dina Instagrambilder med #vasaloppetse så har du chans att synas här på förstasidan. Läs mer.

Våra huvudsponsorer