2017-03-17 12:00

Säkrare och enklare anmälan till Vasaloppet

Säkrare, smidigare och mängder av möjligheter. Nu kan du som anmäler dig till något av våra lopp alltid ha Vasaloppets digitala identitet med dig i telefonen. Registrera dig och ladda ner den kostnadsfria appen Diglias redan  i dag så är du redo när anmälan inför Vinterveckan 2018  öppnar på söndag 09.00.

Diglias är Vasaloppets nya digitala mediepartner och erbjuder en identitetstjänst som kan liknas med ett bank-id som ger både deltagaren och Vasaloppet fler möjligheter. Du slipper krångliga användarnamn och kom ihåg-lappar för lösenord samtidigt som du får en säkrare digital inloggning.

Just nu kan du som deltagare använda den nya tjänsten genom att registrera dig eller logga in på ”Mina sidor” med hjälp av Diglias app. Det här gör du bara en gång och därefter kan du identifiera dig med hjälp av din mobil och till exempel anmäla dig till något av våra lopp. Söndag den 19 mars 09.00, när  anmälan öppnar till vinterveckan 2018, går det utmärkt att använda sig av Diglias. Det gamla systemet med användarnamn och lösenord finns självklart kvar som alternativ.

För dig som deltagare blir det även framöver enklare att via Diglias ta del av Vasaloppets tjänster som bokning av valla, bussresor, träningsläger och även få möjlighet att ta del av våra samarbetspartners erbjudanden. Din app och digitala identitet gäller dock enbart för dig själv. Du kan inte anmäla eller logga in andra personer via din personliga app

Läs mer om Diglias här

Logga in med Diglias redan nu på Mina sidor

 

 

 

 

Våra huvudsponsorer