Genomförd träning hittills

Eftersom Erik är min gud, guru och förebild gör jag gärna precis som honom. Därför har jag skapat en träningsdagsbok i Excel. Efter tre veckor av vad jag upplever vara ganska intensiv träning inser jag att jag totalt bara åkt ett Vasalopp i längd. Alltså på tre veckor. Det är långt kvar till Mora.

Och när jag satt med det här kom jag på att jag glömt lista ut vad jag ska ha för snittid på Vasaloppet för att nå mitt mål på 7:45 från start till mål. Det visade sig vara 5:10 per kilometer. För en person som är inställd på löpning låter det inte realistiskt att hålla i 9 mil. Men dagens pass på en ganska kuperad mil gick ju på 4:48, och det efter en helg med både en kräftskiva och ett 40-årskalas. Blev det lite närmare till Mora nu?

sammanfattning1

Andra bloggare

Mot Cykelvasan

Team Merida Cykelvasan Cykelteamet för motionärer

Team Merida Cykelvasan är Sveriges första cykelteam för motionärer.

Framtidens skidor

Fällskida i Vasaloppet! Väljer teståkarna fällskidor eller traditionella skidor under vinterveckan?

Följ Christina, Matz, Andreas och Angelica i deras uppladdning in mot Vasaloppets vintervecka och deras val av skida. Testgruppens experter är John Vikman från Madshus/Sportwin, vallaren och skidsliparen Thomas Söderberg samt Vasaloppets marknadschef Jon Svensson.

Våra huvudsponsorer