Under Öppet Spår söndag, Öppet Spår måndag, Vasaloppet 45 och Vasaloppet kan du få hjälp med att prestera på topp. Vi erbjuder nämligen langningsservice tillsammans med Enervit. Du får Enervits produkter direkt i spåret, vilket ger dig ett optimalt energitillskott baserat på var du befinner dig – och du slipper bära med dig egen energi.

Boka på Mina sidor

Kostnaden för den personliga langningsservicen är 560 kr för Öppet Spår, 300 kr för Vasaloppet 45, och 500 kr för Vasaloppet. Servicen finns i ett begränsat antal och bokas på Mina sidor, när du anmäler dig till loppet.

Är du redan anmäld till loppet och vill boka langningsservice loggar du in på Mina sidor. Gå vidare till Mina lopp och redigera din anmälan.

Köpt langningsservice återbetalas inte.

Besök Enervits monter

På plats besöker du Enervits monter i målområdet i Mora, eller på startplatsen i Sälen. (För Vasaloppet 45 finns Enervits monter även på startplats Oxberg under loppdagen.) Där visar du upp kvittot som du får i samband med beställningen, och får då en armbindel som ger dig tillgång till langningsstationerna. Du får även de produkter som ska intas före loppet.

Mina sidor >
Läs mer om service till Öppet Spår
Läs mer om service till Vasaloppet 45
Läs mer om service till Vasaloppet

 

Läs mer om hur Enervit kan hjälpa just dig att ta dina resultat till nästa nivå på enervit.com.

enervit.com