Ombytes- och överdragskläder

Laget har två plastsäckar för och ombytes- och överdragskläder, en till sträcka 1 och en till sträcka 2. Plastsäckarna  är märkta med lagets startnummer. Lägg gärna ombytes- och överdragskläder i en extra plastpåse när du skickar bagage med våra transporter.

Sträcka 1
Vi rekommenderar att du packar ombyteskläder i en ryggsäck, som du lägger i plastsäcken. Du ansvarar själv för att lämna plastsäcken med och ombytes- och överdragskläder på angiven plats på startplatsen. Arrangören står för vidare transport till Mångsbodarna. När du åkt din sträcka hämtar du plastsäcken på angiven plats innan du åker med bussen tillbaka till Sälen, eller vidare till Evertsberg (med fortsättning till Mora för den som vill).

Sträcka 2
Vi rekommenderar att du packar ombyteskläder i en ryggsäck, som du lägger i plastsäcken. Du ansvarar själv för att lämna plastsäcken med ombytes- och överdragskläder på angiven plats vid växlingen i Mångsbodarna. Arrangören står för vidare transport till Evertsberg. I Evertsberg hämtar du plastsäcken på angiven plats.

Sträcka 3–5
Alla deltagare sköter själva sin transport av ombytes- och överdragskläder. Ett tips är att varje deltagare bär med sig sina ombytes- och överdragskläder i en ryggsäck under loppet.

Så här går starten till

Starten är uppdelad i två grupper.

Första startgrupp startar kl. 07.00, startfållorna öppnar kl. 05.30. Deltagare på sträcka 1 måste passera genom chipregistreringen vid högra delen av startfältet före kl. 06.45.

Andra startgrupp startar kl. 09.00, startfållorna öppnar kl. 07.10. Deltagare på sträcka 1 måste passera genom chipregistreringen vid högra delen av startfältet före kl. 08.45.

Översiktskarta – Vasaloppsstarten, Sälen (pdf – 3 MB)