2024-04-15 11:38

Anmälan till Hemmavasan cykel och löpning 2024 är öppen

Även i år kommer Hemmavasan cykel och Hemmavasan löpning att finnas som ett komplement till Vasaloppets sommarvecka. Under samma period som de ordinarie loppen arrangeras på plats mellan Sälen och Mora, från fredag 9 augusti till och med lördag 17 augusti, kan deltagare cykla eller springa ett lopp på valfri plats runt om i Sverige – eller i världen – i den digitala Vasaloppsarenan.

För alla som önskar finns nu möjlighet att genomföra Hemmavasan cykel 30, 45 eller 90, och Hemmavasan löpning 10, 30, 45 eller 90 km under Vasaloppets sommarvecka 2024.

Upplägget bygger på att deltagarna laddar ned den officiella Vasaloppsappen och genomför sitt lopp oavsett var i världen de befinner sig. Via appen tar sig deltagarna från starten i Sälen, Oxberg eller Eldris, genom alla de klassiska kontrollerna, ner till målportalen i Mora i den digitala Vasaloppsarenan samtidigt som de cyklar eller springer på hemmaplan.

Det går självklart bra att både delta i ett lopp på plats under Vasaloppets sommarvecka och genomföra ett, eller flera, lopp på valfri plats. Tiderna och det egna resultatet i Hemmavasan registreras i Vasaloppets resultatdatabas, precis som de övriga loppen, och räknas även in i Vasaloppstrippeln 2024: 30, 45 eller 90 km.

Ett digitalt diplom ingår i anmälningsavgiften för Hemmavasan, och den som önskar kan även köpa till en medalj.

Läs mer om Hemmvasan cykel och anmäl dig >
Läs mer om Hemmvasan löpning och anmäl dig >

Kommande arrangemang i Vasaloppsarenan

Vasaloppets sommarvecka 2024 – cykel och löpning

Läs mer och anmäl dig >

Hemmavasan cykel och löpning – var och när du vill

Vasaloppets vintervecka 2025 och det 101:a Vasaloppet – skidor

Anmälan till Vasaloppets vintervecka 2025 >

Våra huvudsponsorer