Amtech

Logotyp AmtechAmtech har sedan starten 1993 utvecklats till ett företag med två huvudområden där den ena avdelningen jobbar med ljud, ljus och bild och den andra avdelningen med datorer och nätverk. Ljud, ljus och bildavdelningen jobbar med många olika typer av produktioner, konserter, klubbevent, mässor, konferenser, teater och framträdanden. Utrustningen vi använder äger vi själva, fraktar i egna fordon och förvarar på vårt lager. Våran ljud-, ljus- och bildkapacitet är heltäckande för alla områden och teknikbehov. En populär produkt är våra LED-skärmar som finns både till försäljning och uthyrning med full support och installation. Sortimentet är brett med många modeller och storlekar både för inom och utomhusbruk. Vår dataavdelning hjälper dagligen små och stora företag att drifta sin IT miljö och vi tar även på oss ett helhetsansvar för allt som ingår i kundernas IT miljö. Vi är certifierade inom nätverk (trådlösa och fasta) och har utrustningen och kompetensen för att bygga samt säkerställa stabila och driftsäkra nätverk.

amtech.se


Assemblin El AB

Logotyp Assemblin El AB

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är mer än 7 miljarder kronor och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.

assemblin.com


Blomsterkullan

Bilkompaniet

Logotyp Bilkompaniet


Daladatorer AB

Logotyp Daladatorer AB

Daladatorer startade redan 1981 och vi är idag norra Dalarnas största IT-företag med 17 anställda. Vi har under åren skaffat oss en gedigen kunskapsbank och vi kan hjälpa er med installation, utveckling och drift av er IT-miljö, skapa och underhålla er webb, införa och anpassa ert affärssystem samt leverera bredband om ni är anslutna via fiber till stadsnäten i Dalarna. Givetvis kan ni köpa era datorer, nätverk och övrig kringutrustning av oss. Närheten till våra kunder och personlig service är viktiga framgångsfaktorer för oss. Vi är mycket stolta över att det är vi som levererar och driftar IT-lösningen till Vasaloppets eventveckor.

daladatorer.se


Dalafrakt och Logistik AB

Logotyp Dalafrakt och Logistik AB

DalaFrakt består av ca 110 åkerier och är ett transport- och logistikföretag inom anläggning och miljö, samt skog och industri. Vi är verksamma i Mellansverige och har kontor i Mora, Malung, Rättvik, Falun, samt vårt huvudkontor i Leksand.

dalafrakt.se

 


Dalarnas Försäkringsbolag

Logotyp Dalarnas Försäkringsbolag

Dalarnas Försäkringsbolag är ett av de största länsförsäkringsbolagen i Sverige, med 340 anställda och kontor i Falun, Borlänge, Avesta, Leksand, Ludvika, Mora och Malung. Vi erbjuder ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. 67 procent av alla hushåll i Dalarna är kunder i Dalarnas Försäkringsbolag – de är också våra ägare.

dalarnas.se


Dalarnas Tidningar

Logotyp Dalarnas Tidningar

Dalarnas nutidsförmedlare. Vi förmedlar lokala nyheter och kommersiella budskap varje dag, dygnet runt. Sex tidningar, webb, mobil, DR, radio och gratistidning.

dt.se

 

 


Gudmundssons Kross & Åkeri

Logotyp Gudmundssons Kross & Åkeri


Handelsbanken

Logotyp Handelsbanken


Hotel Bishop Arms


Hotel Bishops Arms ligger i centrala Mora, med närhet till allt. Hotellet erbjuder trivsamma rum med bra standard, frukostbuffé och parkering i varmgarage. Gastropuben The Bishops Arms serverar vällagad mat tillredd av lokala råvaror efter säsong och har ett av Europas bredaste öl- och whiskysortiment.

bishopsarms.com


Hotell Fridhemsgatan

Logotyp Hotell Fridhemsgatan

Hotell Fridhemsgatan är det lilla hotellet i Mora med stort hjärta. Du hittar oss mitt i centrala Mora och hos oss bor du bekvämt i våra moderna rum med dalakänsla. Vi samarbetar med många lokala aktörer och är stolta över vår bygd. På vår frukostbuffé finner du många lokala produkter och vårt bröd bakar vi själva. Varmt välkomna till oss!

hotellimora.se


Jale Åkeri AB

Logotyp Jale Åkeri AB

Jale AB är ett åkeri med kontor i Mora och Borlänge. Verksamheten bedrivs i huvudsak från Mälardalen upp till Dalarna. Transportör åt DHL. Jale ansvarar för alla transporter under Vasaloppets sommar- och vinterveckor. Jales verksamhet utöver transporter består av trepartslogistik, lagerverksamhet, terminalverksamhet och utbildning.

jale.se


Leksands Sparbank

Logotyp Leksands Sparbank

Leksands Sparbanks finns till för att utveckla bygden vi verkar i. Vi har inga aktieägare och vinsten återinvesteras lokalt. Leksands Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang och vi sponsrar många av Siljansbygdens ideella föreningar. Vi vet att ett rikt föreningsliv får både människor och samhälle att må bra. Tillsammans utvecklar vi Siljansbygden.

leksandssparbank.se


Maserfrakt

sponsor_classic_club_maserfrakt

Maserfrakt startades 1939 och är med sina närmare 300 delägare, cirka 700 fordon och 600 maskiner, ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet. För oss är ett personligt engagemang och närhet till våra kunder mycket viktigt. Kunderna är företag som har behov av maskintjänster och transporter inom Dalarna, Gästrikland och angränsande län samt övriga landet. Samarbetet med oss ska resultera i ökad konkurrenskraft och lönsamhet för kunderna.

maserfrakt.se


Mora Hemslöjd

Logotyp Mora Hemslöjd

Hos Mora Hemslöjd hittar du slöjd och hantverk av högsta kvalité samt material om du vill slöjda själv. I butikens utbud finns handvävda textilier, skinnfällar och kuddar, broderier, tvåändsstickat, träslöjd och smide. Lokala specialiteter såsom Moradräkter, dalahästar, korgar av handkluven spån, Moraknivar, hårarbeten samt mässingspinglor och ljusstakar.

morahemslojd.se


Mora Hotell & Spa

Logotyp Mora Hotell & Spa

Sedan 1830 har Mora Hotell välkomnat resenärer till Mora. Med sitt oslagbara läge mitt i centrum av Mora och med utsikt över Siljan är hotellet ett självklart val för många besökare. Inom en radie av cirka 100 meter finner du shopping, kultur och sevärdheter som Zornmuseet och Zorngården, Vasaloppsmålet, spännande aktiviteter samt sport och fantastiska naturupplevelser i den sköna Siljanstrakten.

morahotell.se


Morakniv

Logotyp Morakniv

En Morakniv är alltid tillverkad i Mora och i varje kniv som lämnar vår fabrik finns traditionen och kunskapen vi samlat genom åren. Vår världsledande moderna teknik gör att produktionen hela tiden ligger i framkant och driver utvecklingen framåt. Sortimentet spänner från de klassiska slöjdknivarna till hantverks- och outdoorknivar – alla med hög kvalité och skärpa som varar länge.

morakniv.se


Mora Kontorsteam

Logotyp Mora Kontorsteam
Mora Kontorsteam AB ingår i Allkontor som är en av regionens ledande leverantörer av kopiatorer & skrivare, kontorsmöbler & stolar, kassasystem, kontorsmateriel, digitala skyltar och datorer. Försäljning och serviceavdelning finns etablerat i Mora, Borlänge och Gävle och vi har därför stor lokal förankring. Vi finns nära dig!

allkontor.com


Mora Mast AB

Logotyp Mora Mast AB


Nordea

Vi strävar efter att hitta de finansiella lösningar som bäst uppfyller dina behov så att du kan nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Vårt åtagande är att arbeta för ett gemensamt bästa och vara en hållbar kraft i de samhällen där vi verkar. Vi söker en balans mellan det lokala och det digitala där kundens önskemål om tillgänglighet får styra.

nordea.se


Skarptegen Entreprenad AB

 


Skyltmakaren Lasse Lundquist AB

Logotyp Skyltmakaren Lasse Lundquist AB


Stiftsgården Rättvik

Logotyp Stiftsgården Rättvik

Mitt i Dalarna, vid Siljans strand, ligger Stiftsgården – en mötesplats för många. Sedan gården invigdes i början av 50-talet, har den kommit att bli en mötesplats mellan människor i olika åldrar, med olika bakgrund, olika åsikter, olika livsåskådningar och olika trosuppfattningar. Stiftsgården värnar särskilt om barn och unga, har ett stort socialt engagemang samt är en alkoholfri och öppen miljö.

stiftsgarden.org


Tryck1

Din totalleverantör av profilmedia, varumärkesprofilering och design för alla företag. Vi finns i centrala Mora och hjälper dig att varumärkeskalibrera hela dig och ditt företag. Tryck1 startades 1978 och i dag erbjuder vi hela kedjan från idé och original till färdiga dekaler, skyltar, banderoller, skurna texter, profilkläder, presentreklam, fordonsreklam, evenemang, utställningar, mässor och trycksaker – vi tar hand om allt från koncept till leverans för din enkelhets skull.

trycketdalarna.se


Vi Omsorg

Logotyp Vi Omsorg
Vi Omsorg arbetar med personer med funktionsnedsättning. Det gör vi med ett starkt kundfokus där allt bygger på trygghet, värme, glädje och framtidstro. Vi har över 200 personliga assistenter i hela norra Dalarna som gör sitt yttersta för att ge människor en innehållsrik vardag. Vårt mål är att alla, både kunder och anställda, ska få känna av vår gemenskap och vår laganda.

viomsorg.se