Vill ert företag synas tillsammans med ett av Sveriges starkaste och folkkäraste varumärken – och ett av världens främsta inom idrott och hälsa – är Vasaloppet Media rätt plattform för er.

Webb – vasaloppet.se

Världens största digitala plattform för skidor, cykel och löpning

Vasaloppets webbplats, vasaloppet.se, är en av de viktigaste mediekanalerna för att kommunicera med deltagarna innan, under och efter evenemangen.

Det är världens största, och Sveriges enda, digitala plattform för skidor, cykel och löpning kombinerat. Här levererar vi nyheter från skid-, cykel- och löparvärlden, ger tips om träning, utrustning, och informerar om loppen.

Ni syns i en av Idrottssveriges mest positivt laddade miljöer, mot en av landets köpstarkaste målgrupper.

För priser och annonsstorlekar:
Vasaloppet Media 2023–2024 (pdf – 4 MB)

Annonsering Vasaloppet Media

För större och fördjupade samarbeten som sponsring, utställare på mässa, digital arenareklam och Vasaloppet.TV, kontakta Victor Kenttä.

Försäljningsansvarig Vasaloppet Media

vasaloppet.se, skidspår.se, skidspår.se-appen, Vasaloppet.TV och digital arenareklam

Victor Kenttä
Telefon: 076-322 41 17
E-post: victor.kentta@vasaloppet.se

Sponsorer

Vasaloppets sponsorstruktur erbjuder företag möjlighet att bli huvudsponsor, värd, partner, mediapartner eller leverantör, beroende på företagets möjligheter, behov och syfte. Våra sponsorer är viktiga pusselbitar i genomförandet och utvecklingen av våra arrangemang.

Vi arbetar nära våra sponsorer för att tillsammans utveckla våra olika arrangemang, och för att skapa mervärden och affärsnytta. Som vår sponsor har man möjlighet att kommunicera och aktivera sig tillsammans med oss, både internt och externt, året runt!

Läs mer om våra sponsorer >