Vasaloppets sommarvecka

I slutet av augusti samlas över 30 000 cyklister och löpare för att göra storslagna prestationer i fäder spår. Under Vasaloppets sommarvecka är Lindvallen i Sälen och målet i Mora de stora samlingsplatserna. Här möts tusentals cyklister, löpare och andra besökare för att avsluta sommaren med lopp och aktiviteter för hela familjen. Vid både Lindvallen och målet i Mora erbjuder vi mässytor och möjligheter för aktivering för utställare.

Kontakta johan.ryden@vasaloppet.se för mer information och bokning.

Vi hälsar alla utställare varmt välkomna!

Vasaloppets vintervecka

Vasaloppsmässan, som under Vasaloppets vintervecka är belägen vid målet i Mora, kännetecknas av att vara en galleria för shopping, nöjen och upplevelser. Här hämtar deltagare sina nummerlappar och diplom. I restaurangdelen finns mat och underhållning. I utställningsdelen finns ett 50-tal utställare, sportbutik, vallaservice, och mycket annat. Förutom alla tävlande besöks mässan av såväl lokalbefolkning, sportlovsfirare som andra tillresta turister. I mässan finns aktiviteter och utställare som passar både barn och vuxna.

Vasaloppet är världens största skidtävling och Vasaloppsmässan är mötesplatsen. Här finns ett mycket bra flöde av människor och varje år räknar vi in cirka 200 000 besökare.

Kontakta johan.ryden@vasaloppet.se för mer information och bokning.

Vi hälsar alla utställare varmt välkomna!