2021-11-22 07:33

Nattvasan 30, 45 eller 90 – en ny utmaning och en magisk upplevelse

Upplev en riktigt Black Friday! Satsa på Nattvasan – ett motionslopp med fokus på just äventyret. Du väljer mellan 30, 45 och 90 km skidåkning i fri stil. Skejt är tillåtet och starten går i Sälen och Oxberg fredag 4 mars 2022 kl 20.00. Nytt för i vinter är att du kan åka loppet själv! Vill du åka i par men saknar en lagkamrat kan du testa Vasaloppets tjänst Lagbyggaren.

Den utrustning du behöver bär du själv med dig och förutom pannlamporna är det bara månen och stjärnorna som visar vägen. Välkommen till en magisk resa i fäders spår!

Anmäl dig till Nattvasan 2022 här >

Söker du en lagkamrat? Testa Lagbyggaren

Med vår tjänst, Lagbyggaren, är det enkelt att hitta en lagkamrat att åka loppet tillsammans med om du inte vill åka Nattvasan ensam. Här kan du både kolla in annonser om vem som saknar en skidpartner eller själv skapa en efterlysning utifrån din målsättning och lagfilosofi inför Nattvasan 30, Nattvasan 45 eller Nattvasan 90.

Mer om Lagbyggaren >

Nattvasan i Vasaloppstrippeln 30, 45 och 90.

Nattvasan 30, 45 och 90 räknas samtliga in som ett av delmomenten i Vasaloppstrippeln 30, Vasaloppstripplen 45 och Vasaloppstrippeln 90. En utmaning där du genomför tre Vasalopp under ett och samma kalenderår och åker skidor, cyklar och springer 30, 45 eller 90 km.

Missa inte experternas tips i Vasaloppsskolan Nattvasan
I Nattvasan ställs deltagarna inför annorlunda krav i förhållande till de andra loppen vilket så klart är en del av äventyret! I Vasaloppsskolan Nattvasan delar experterna med sig av en mängd tips om kläder, utrustning, mat, åkteknik och planering.

Vasaloppsskolan Nattvasan >

Våra huvudsponsorer