2015-02-05 13:10

Vasaloppmässan större än någonsin

Vasaloppmässan, som har kvar sin nya plats i direkt anslutning till målet i Mora, är den naturliga samlingsplatsen för deltagare och besökare. I år växer ytan med 150 kvm till totalt 4275 kvm tält.

Vasaloppsmässan 2015 kännetecknas av att vara en galleria för shopping, nöjen och upplevelser. I Vasaloppsmässan samlas nummerlappsutdelning, utställare, Stadiums sportbutik, vallaservice och restaurang under ett och samma tak.

Tillsammans med utemässan och dess aktivitetsområde, diplom & ramar, skidinlämning och busslogistik skapas en samlad mötesplats för både deltagare och besökare.

I mässan finns aktiviteter och utställare som passar både barn och vuxna. I år finns hela 60 stycken utställare på plats. Bland nya utställare för året märks bland annat Arla, Camelbak, Göteborgs Nya Arena, Madshus, Merida och Silva.

Varje dag presenteras ”Inför ditt lopp” i Vasaloppsmässans restaurang. Då får du den senaste väderrapporten, vallatips från SWIX, och andra bra tips inför ditt lopp, plus intervjuer med profiler och kändisar.

I restaurangen serveras buffé varje dag mellan 11:00 och 18:00. Från 18:00 till 21:00 gäller en à la carte-meny. Det blir även afterski och kvällsunderhållning.

Våra huvudsponsorer